Over ons

Robert Visser

Als negentienjarige jongen sleutelde eigenaar Robert Visser aan zijn net gekochte Porsche 911: zijn jongensdroom.
Die liefde is nooit meer overgegaan. Inmiddels heeft Robert Visser sinds 2002 zijn eigen Porsche garage, Car Service Visser, met een hecht team van vakbekwame monteurs, een plaatwerker en een vriendelijke dame van de administratie. Samen zorgen zij ervoor dat u na uw bezoek,  weer onbezorgd van uw Porsche kunt (blijven) genieten.

Of u een recente Porsche heeft of een Old Timer, bij ons bent u aan het goede adres.

Passie voor Porsche

Naast het reguliere onderhoud, apk, banden verwisselen, airco vulling, reparaties en dergelijke, staan wij vooral bekend om het afstellen en reviseren van de oudere generatie Porsche modellen. Robert heeft zich in al die jaren in deze materie gespecialiseerd (onder andere bij Car Care in Soest),  om er voor te zorgen dat deze kennis over de oude technieken van luchtgekoelde motoren niet verloren zal gaan. Kennis en kunde die slechts weinigen nog beheersen, maar wel erg belangrijk is als u uw geliefde Old Timers zo authentiek mogelijk wilt houden. We hebben een groot magazijn met originele gebruikte onderdelen.

Onze passie over het merk Porsche wilden we nog duidelijker profileren. In 2016 is naast de werkplaats een sfeervolle showroom geopend met Porsche occasions en Porsche-artikelen.

Op onderstaande foto ziet u Robert klussen aan zijn allereerste Porsche, welke nog steeds te bewonderen is in onze showroom.