Onze werkplaats

Car Service Visser gespecialiseerd in alle Porsche modellen.

De werkplaats

Komt u binnen in onze werkplaats , dan zult u versteld staan van de netheid, de geordendheid en de frisheid. Daar zit een visie achter. Robert Visser is geïnspireerd door de ordelijkheid, de efficiëntie en de effectiviteit van de manier van werken bij de Porsche fabriek. Dit zorgt ervoor dat de werkzaamheden in de werkplaats van Car Service Visser ook zo verlopen, geordend, efficiënt en effectief. Ten alle tijde wordt er rekening gehouden met het feit dat uw Porsche in optimale staat moet blijven, er wordt daarom met liefde aan de Porsches in onze werkplaats gewerkt.

Belangrijke informatie:
De werkplaats is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 12:00.

Car Service Visser gespecialiseerd in alle Porsche modellen.

Professioneel

Voor het meest effectieve en tijdbesparende werkproces zijn in de werkplaatsen lange gereedschapswanden en werkbanken geplaatst. In de werkplaats is deze werkbank maar liefst 22 meter lang, u kunt de werkbank zien op onderstaande afbeelding. Hier zijn de gereedschappen onderverdeeld in vakken. Elk vak vertegenwoordigt een bepaalde functie in het reparatie/revisie proces.

Natuurlijk werken we in onze professionele werkplaatsen met originele Porsche uitleesapparatuur en gereedschappen. Deze gereedschappen worden na elk gebruik weer opgeborgen op dezelfde plek. Dit zorgt er voor dat de werkplaats geordend blijft.

Plan uw afspraak

Car Service Visser gespecialiseerd in alle Porsche modellen.