Robert Visser

Als negentienjarige jongen sleutelde eigenaar Robert Visser aan zijn net gekochte Porsche 911: zijn jongensdroom.
Die liefde is nooit meer overgegaan. Inmiddels heeft Robert Visser sinds 2002 zijn eigen garage, Car Service Visser. Uiteraard is deze garage, door de voorliefde van Robert Visser, gespecialiseerd in Porsches. Robert werkt samen met een hecht team van vakbekwame monteurs, een plaatwerker en een vriendelijke dame van de administratie. Samen zorgen zij ervoor dat u na uw bezoek,  weer onbezorgd van uw Porsche kunt (blijven) genieten.

Of u een recente Porsche heeft of een Old Timer, bij ons bent u aan het goede adres.

Passie voor Porsche

Naast het reguliere onderhoud, het uitvoeren van een apk, banden verwisselen, het vullen van een airco, reparaties en dergelijke, staat Car Service Visser vooral bekend om het afstellen en reviseren van de oudere generatie Porsche modellen. Robert heeft zich in al die jaren in deze materie gespecialiseerd (onder andere bij Car Care in Soest),  om er voor te zorgen dat deze kennis over de oude technieken van luchtgekoelde motoren niet verloren zal gaan. Kennis en kunde die slechts weinigen nog beheersen, maar wel erg belangrijk is als u uw geliefde Old Timers zo authentiek mogelijk wilt houden. We hebben een groot magazijn met originele gebruikte onderdelen, welke in uitstekende staat verkeren. Deze onderdelen kunnen uitstekend gebruikt worden om Porsches rijdende te houden.

Onze passie over het merk Porsche wilden we nog duidelijker profileren. In 2016 is naast de werkplaats een sfeervolle showroom geopend. In deze showroom worden Porsches verkocht welke in uitstekende staat verkeren. Door de specialisatie van Robert Visser, wordt er met zorg gekozen, welke auto’s er in de showroom komen te staan. Naast het aanbod van Porsches worden er ook Porsche accessoires verkocht.

Op onderstaande foto ziet u Robert Visser klussen aan zijn allereerste Porsche 911, welke nog steeds te bewonderen is in onze showroom.
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly