Robert Visser

Als negentienjarige jongen sleutelde eigenaar Robert Visser aan zijn net gekochte Porsche 911: zijn jongensdroom.
Die liefde is nooit meer overgegaan. Inmiddels heeft Robert Visser sinds 2002 zijn eigen garage, Car Service Visser. Uiteraard is deze garage, door de voorliefde van Robert Visser, gespecialiseerd in Porsches. Robert werkt samen met een hecht team van vakbekwame monteurs, een plaatwerker en een vriendelijke dame van de administratie. Samen zorgen zij ervoor dat u na uw bezoek,  weer onbezorgd van uw Porsche kunt (blijven) genieten.

Of u een recente Porsche heeft of een Old Timer, bij ons bent u aan het goede adres.

Passie voor Porsche

Naast het reguliere onderhoud, het uitvoeren van een apk, banden verwisselen, het vullen van een airco, reparaties en dergelijke, staat Car Service Visser vooral bekend om het afstellen en reviseren van de oudere generatie Porsche modellen. Robert heeft zich in al die jaren in deze materie gespecialiseerd (onder andere bij Car Care in Soest),  om er voor te zorgen dat deze kennis over de oude technieken van luchtgekoelde motoren niet verloren zal gaan. Kennis en kunde die slechts weinigen nog beheersen, maar wel erg belangrijk is als u uw geliefde Old Timers zo authentiek mogelijk wilt houden. We hebben een groot magazijn met originele gebruikte onderdelen, welke in uitstekende staat verkeren. Deze onderdelen kunnen uitstekend gebruikt worden om Porsches rijdende te houden.

Onze passie over het merk Porsche wilden we nog duidelijker profileren. In 2016 is naast de werkplaats een sfeervolle showroom geopend. In deze showroom worden Porsches verkocht welke in uitstekende staat verkeren. Door de specialisatie van Robert Visser, wordt er met zorg gekozen, welke auto’s er in de showroom komen te staan. Naast het aanbod van Porsches worden er ook Porsche accessoires verkocht.

 • Onlangs een Porsche Boxster S gekocht bij Car Service Visser B.V.
  Het zijn liefhebbers voor liefhebbers!
  Ik ben zeer tevreden en beveel hen aan bij iedereen met liefde voor mooie (Porsche) auto's.

  R. Sramek

 • Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

  Geweldige verzameling mooie Porsches, erg vriendelijk en kundig personeel. Autos zien er allemaal zeer verzorgd en tiptop uit.

  Arnoud Kuipers

 • Van aankoopkeuringen tot aankoopadvies in alle opzichten goed begeleid door Robert en Daniël. Durven ook aankopen af te raden. Vervolgens tevreden klant op onderhoudsgebied. Weten waar ze over praten, redelijke tarieven, goede inschatting vooraf en met Vincent op kantoor, stipte communicatie. Kan deze vakmensen absoluut aanbevelen !

  Peter Carpay

 • Echte specialist en heeft verleidelijk mooie 911s te koop staan.

  Remco Timmer

 • Na anderhalf jaar gezocht te hebben naar de ideale Porsche 964 ben ik bij Robert terecht gekomen. Zijn enthousiasme en oprechtheid hebben er toe bij gedragen dat ik daar mijn droomauto heb gekocht. Ik heb er het volste vertrouwen in.

  Axel Lombaerts

 • Harde werker! Weet waar hij over praat.

  Dave Droffelaar

 • Een Porsche hebben we zelf niet gehad, we kennen Robert Visser al vanaf het secure kluswerk aan VW Kever in de vroege jeugd. Vakwerk van een gepassioneerd liefhebber. Fantastische garage en werkplaats. Mooi om te zien hoe hij vanuit zijn hobby een bijzonder bedrijf heeft neergezet.

  Fred Veldmeijer

 • Vriendelijke mensen

  Vincent Haar

 • Ik rij al 20 jaar Porsche 911 en heb 1 ding geleerd: goed onderhoud en dus een betrouwbare garage is essentieel. Over Car Visser, Robert en zijn team ben ik echt heel erg tevreden. Ze denken mee, zijn betrokken en komen met goede oplossingen, vaak voordeliger dan bij andere garages. Kortom: 5 sterren van mij!

  Andre Hagelen

 • Car Service Visser is een 100% Porsche bedrijf met Robert Visser als centraal en buitengewoon enthousiast aanspreekpunt. Vast ervaren team in dienst dat met de modernste apparatuur aan je auto werkt. Voor wie een Porsche samengaat met betrouwbaar onderhoud en betaalbaar dagelijks autorijden is het een super garage. Voor wie een Porsche samengaat met liefhebberij, bijzondere techniek of volledige revisie en restauratie van oudere modellen, is het een bijzondere specialist. Voor mij is het een prettige garage, waar ik in vertrouwen mijn auto laat onderhouden en waar zorgvuldig onderhoud de kosten van dagelijks te rijden in een Porsche beheersbaar houdt.

  Ronald P

Op onderstaande foto ziet u Robert Visser klussen aan zijn allereerste Porsche 911, welke nog steeds te bewonderen is in onze showroom.
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly