Robert Visser in Porsche 911

Robert Visser

Als negentienjarige jongen sleutelde eigenaar Robert Visser aan zijn net gekochte Porsche 911: zijn jongensdroom.
Die liefde is nooit meer overgegaan. Inmiddels heeft Robert Visser sinds 2002 zijn eigen garage, Car Service Visser. Uiteraard is deze garage, door de voorliefde van Robert Visser, gespecialiseerd in Porsches. Robert werkt samen met een hecht team van vakbekwame monteurs, een plaatwerker en een vriendelijke dame van de administratie. Samen zorgen zij ervoor dat u na uw bezoek,  weer onbezorgd van uw Porsche kunt (blijven) genieten.

Of u een recente Porsche heeft of een Old Timer, bij ons bent u aan het goede adres.

Car Service Visser Huisvesting 13

Passie voor Porsche

Naast het reguliere onderhoud, het uitvoeren van een apk, banden verwisselen, het vullen van een airco, reparaties en dergelijke, staat Car Service Visser vooral bekend om het afstellen en reviseren van de oudere generatie Porsche modellen. Robert heeft zich in al die jaren in deze materie gespecialiseerd (onder andere bij Car Care in Soest),  om er voor te zorgen dat deze kennis over de oude technieken van luchtgekoelde motoren niet verloren zal gaan. Kennis en kunde die slechts weinigen nog beheersen, maar wel erg belangrijk is als u uw geliefde Old Timers zo authentiek mogelijk wilt houden. We hebben een groot magazijn met originele gebruikte onderdelen, welke in uitstekende staat verkeren. Deze onderdelen kunnen uitstekend gebruikt worden om Porsches rijdende te houden.

Onze passie over het merk Porsche wilden we nog duidelijker profileren. In 2016 is naast de werkplaats een sfeervolle showroom geopend. In deze showroom worden Porsches verkocht welke in uitstekende staat verkeren. Door de specialisatie van Robert Visser, wordt er met zorg gekozen, welke auto’s er in de showroom komen te staan. Naast het aanbod van Porsches worden er ook Porsche accessoires verkocht.

 • Perfecte garage, een echte specialist.
  Boven de werkbanken hangt het gereedschap keurig netjes op de juiste plek en schoon.
  Ik zou mijn auto er gerust brengen.
  Mij vertrouwen hebben zij.
  Mvg.Hennie Damste Berging

  Hennie

 • Dan besluit je opeens je droomauto aan te schaffen. Je speelt op zeker en laat hem door een officiële Porsche dealer keuren en met een jaar garantie geen problemen denk je! Toch kwam er heel wat boven drijven en werd dit afgedaan als normaal of geen garantie maar ik wist één ding zeker een 911 hoort niet zo te rijden en te klinken! Op aanraden van een vriend naar Carservice Visser Porsche Specialist gegaan. Dit was/is als een warm bad. Voor de eerste keer werd ik serieus genomen en is alles opgelost. Hebben op onze vakantie 6500 zorgeloze km afgelegd. Jammer is dat ik maar 5 sterren mag geven want dit super team verdient er 10 van 24kt goud. Beste mannen bedankt!!

  Monica

 • Kundig personeel en zeer klantvriendelijk!

  Mark

 • Wauw super tevreden met de werkzaamheden aan mijn auto. Team is goed op elkaar ingespeeld. Eerlijk en meedenken, top Service.

  Jasper

 • Top bedrijf.. zeer goede service!

 • Van aankoopkeuringen tot aankoopadvies in alle opzichten goed begeleid door Robert en Daniël. Durven ook aankopen af te raden. Vervolgens tevreden klant op onderhoudsgebied. Weten waar ze over praten, redelijke tarieven, goede inschatting vooraf en met Vincent op kantoor, stipte communicatie. Kan deze vakmensen absoluut aanbevelen !

 • Geweldige verzameling mooie Porsches, erg vriendelijk en kundig personeel. Autos zien er allemaal zeer verzorgd en tiptop uit.

 • Porsche vakmanschap en super service #happyporsche

 • Niet alleen leuk maar zeer nuttig, probleem met cabrio dak werd direct binnen 15 minuten opgelost!

 • Ja ja super Erfahrung! Kompetente Menschen da! Der 911 (993) wird jetzt technisch in super Zustand gesetzt, und dann steht dem Fahrvergnügen nichts mehr im Wege. Jederzeit wieder!!! Gruß Dieter Blank.

Op onderstaande foto ziet u Robert Visser klussen aan zijn allereerste Porsche 911, welke nog steeds te bewonderen is in onze showroom.
Robert Porsche 911 3.2 verleden