Porsche Praat

De eerste editie van Porsche Praat is naar ons idee geslaagd. Alle Porsche liefhebbers, bedankt dat jullie een leuke dag voor Porsche passie mogelijk gemaakt hebben. Het idee van Porsche Praat, was om Porsche liefhebbers onder elkaar te brengen en over de passie Porsche te kunnen praten en met de auto’s bezig te zijn. Er zijn Porsche liefhebbers vanuit verschillende wegen gekomen, die elkaar anders wellicht niet ontmoet hadden en dit maakt het voor ons een geslaagde dag.

Onze professionele autofotograaf heeft mooie en unieke foto’s gemaakt van de Porsches van de aanwezigen. Wij willen ook hem graag bedanken voor zijn aanwezigheid. De zon scheen, wat het mogelijk maakte om zowel binnen als buiten met Porsches bezig te zijn. Binnen werden auto’s en onderdelen bekeken in zowel de werkplaats als de showroom. Buiten werd er vooral gepraat, gekeken naar de fotograaf en alle Porsches die er stonden.

Bijgevoegd wat foto’s voor een sfeerimpressie.

Porsche Praat 8 Porsche Praat 9 Porsche Praat 10 IMG 9574 IMG 9575 IMG 9590 IMG 9580 IMG 9595 IMG 9608 Porsche Praat 3 Porsche Praat 17 IMG 9602